Виайлет Такси

logo_viailet

 

За нас…


Виайлет такси стартира дейността си през март 2005 год. в град Пловдив.

Удовлетворението на нашите клиенти е най-важно за нас..“ Качвайки се в автомобил на Виайлет такси, Вие трябва да се чувствате както във вашия личен автомобил. Вие имате право да изберете температурата и музиката в колата, да изберете маршрута, по който да минете, да помолите шофьора да не пуши, да поискате да Ви поръча друг автомобил.

В момента автопарка на фирмата разполага с около 230 модерни леки автомобили. Всички те са с климатик, добро техническо оборудване и необходимите документи и застраховки. Фирмата е лицензирана по всички закони за таксиметрови превози. Денонощно, управителите на фирмата следят стриктно за качеството на предлаганите услуги. Работим само с утвърдените за град Пловдив тарифи за таксиметров превоз.

ofis3     ofis2      viailet_contacts      dispecher     ofis1

Фирмата разполага с модерен център за обслужване на клиенти. Денонощно специално обучен екип приема и обработва получените заявки, чрез специализирана CRM система. Осъществява се 100% контрол на целия процес (разговори с клиенти, въвеждане на данни за поръчките, както и радио-връзката със шофьорите) със специализиран софтуер за видео и аудио наблюдение.

В случай, че не сте доволни от обслужването, ще се радваме да Ви приемем в нашия офис и при нужда да Ви възстановим разноските по превоза.

 

Услуги...


ЦЕНИ на таксиметрови услуги

Дневна тарифа
(от 06.00 ч. до 22.00 ч.)
0.75 лв./км
Нощна тарифа  
(от 22.00 ч. до 06.00 ч.)
0.85 лв./км
Първоначална такса
0.90 лв.
Престой
0.20 лв./мин.

СЛУЖЕБЕН ТРАНСПОРТ

Този вид таксиметрова услуга се нарича още абонаментен превоз с такси. Най-честите ни клиенти за служебен транспорт са заведенията в град Пловдив, вечерните смени от търговски обекти. Късните часове са неудобство за персонала, особено за представителките на нежния пол. Заплащането на услугата се извършва чрез ваучерна система.


Drink&Drive

Услугата Drink and Drive осигурява безопасно и комфортно прибиране за Вас и вашия автомобил, ако сте употребили алкохол!


ТРАНСФЕР от/за летище

Виайлет такси осигурява таксиметрови автомобили преди пристигане на всички полети на летище Пловдив.


РУМСЕРВИЗ

Услугата също може да се нарече куриерска услуга, представлява транспортиране на стоки и документи на цената на таксиметровата услуга (курс).


РЕКЛАМА

Ежедневно през таксиметровите автомобили на компанията преминават около 5 000 клиента, това е една уникална възможност да популяризирате вашият бизнес, марка или продукт.

Станете наш партньор в томболата на Виайлет такси „С виайлет ти тръгни, с таблет се прибери… Популяризирайте вашият бизнес, марка или продукт, чрез нашият интернет сайт и талони за участие в играта. Сезон 1 раздаде 180 000 талона и получи повече от 300 000 гледания в Youtube и Facebook.

Относно реклама, интернет сайт, моля пишете на taxi@viailet.com.

контакти

  032/ 6160
  032/ 6161
  0888366160
  0899886160
  0878286160
  taxi@viailet.com
  Пловдив, бул. Хр.Ботев 92А